ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΗΣ

Ιανουάριος + Απρίλιος 2019: Συμμετοχή ως εισηγήτρια γραφής στο εργαστήριο «Ηλεκτρισμένη ποίηση» που διοργανώνει το αρχείο Καβάφη και το Ίδρυμα Ωνάση στα πλαίσια του προγράμματος «Ο Καβάφης πάει σχολείο». Τα μαθήματα έγιναν στο Γυμνάσιο Παγκρατίου και στο 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας.

Δεκέμβριος 2018-Ιανουάριος 2019: Συμμετοχή ως εισηγήτρια του εργαστηρίου γραφής στο σπονδυλωτό έργο του Ζάφου Ξαγοράρη «Εργαλεία αποσυναρμολόγησης» που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Στέγη Ωνάση.

Νοέμβριος 2017: Συμμετοχή ως εισηγήτρια του εργαστηρίου γραφής, στο σπονδυλωτό έργο του Ζάφου Ξαγοράρη «Εργαλεία αποσυναρμολόγησης» που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Στέγη Ωνάση .

http://www.sgt.gr/gre/SPG2081/

126 PAIDEIA

THE TEXT LAB: workshops ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

thetextlabworkshops
Στιγμιότυπο από workshop του the text lab. Φωτογραφία, Δήμητρα Ιωάννου.

Από τον Νοέμβριο του 2015 επιμελούμαι σεμινάρια σύγχρονης πειραματικής γραφής που έχουν στόχο την εξοικείωση με τις τεχνικές και τις προσεγγίσεις της, όπως και τη διερεύνηση των αλληλεπιδράσεων της γραφής με τις οπτικές τέχνες.

Στόχος των workshops είναι να αποδεσμευθεί η γλώσσα από τα στεγανά του καλογραμμένου κειμένου και να παραχθούν νέα είδη κειμένων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο thetextlaboratory.wordpress.com

%d bloggers like this: